Goedkoop games kopen! Waar doe je dat?

Goedkoop games kopen

goedkoop games kopen

Hou je ook zo erg van gamen? Speel je gewoon op de pc? Of heb je een Playstation, Xbox of Nintendo? Dan weet je dat games redelijk duur zijn om te kopen. Daarom willen we erop wijzen dat je games ook kan kopen met een flinke korting in bijvoorbeeld de sale of als er ergens andere kortingen zijn. Betaal dus niet de volle mep maar ga voor de kortingen. Korting maakt gamen ook leuker.

Waar goedkoop games kopen?

Als je dan toch opzoek bent naar games met korting hebben we al wat rondgekeken voor je naar games met korting op het internet. We kwamen uit op de Ubisoft store. Ubisoft is een game maker, iedereen kent deze denk ik wel. Hier waren flinke kortingen tot wel 80% korting op vele games. Ben er dus op tijd bij dat je de korting niet mist.

Voorbeelden games met korting.

In de Ubisoft store waren veel games met korting. Ik zal enkele games noemen. Dit zijn games als games van Farcry, Assinsins greed, Ghost recon, Prince of Persia en vele andere games. Dit zijn games voor de pc, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en de Nintendo switch. Bezoek zelf maar even de Ubisoft store om te kijken of de game die jij wilt kopen ook in de korting zit, zodat je goedkoper uit bent. Anders ben je een dief van je eigen portemonnee.

Voordelen van kopen bij Ubisoft store

Als je bij de Ubisoft store games koopt krijg je club units bij elke aankoop in de store. Je kan deze club units ook verdienen met in-game uitdagingen in de games zelf. Met deze club units kan je een korting code van 20% krijgen op de games die je in de store koopt. Lees in de FAQ op de website de voorwaarden. En er is gratis verzending vanaf bestelling 30 euro.

ACTIE: Van 12 – 18 Juni 2018 krijg je dubbele club units bij een aankoop in de store. Dit kan zowel een nieuwe release zijn als een product in de sale

 

Stuntprijzen.net

Post Author: mikey